info@digimaxeurope.be | 03 236 94 47

Digimax Europe: printers, multifunctionals & solutions mét service na verkoop

Digimax is reeds vele jaren een belangrijke partner in het toeleveren en servicen van digitale documentsystemen, multifunctionals en stand-alone copiers. Sinds 2010 behoren we tot de TOP 3 van grootste onafhankelijke verdelers in België.

Lees meer over ons bedrijf, onze producten en onze diensten.

Producten

Wij zijn verdeler en hersteller van toestellen van Develop, Sharp en Kyocera.

Develop Sharp Kyocera

Getuigenissen van klanten

  • “Sinds meerdere jaren is ons bedrijf gebruiker van de SHARP MFP-solutions. Sinds 2005 werd de nieuwere apparatuur door Digi-Max geïntegreerd. Ondertussen wordt ons volledige machinepark van MFP’s door hen beheert en tijdig vervangen. Wij ondervinden tot op heden een perfect service-interventieniveau dewelke beantwoordt aan onze eigen normen. Bovendien worden we op regelmatige basis pro-actief geïnformeert over de nieuwigheden van de markt.”

    Pieter Adams, IT-specialist Gea Process Engineering
  • “Toen vorig jaar door een panne onze toenmalige MFP er regelmatig de brui aan gaf, begon ik aan de zoektocht naar de gepaste MFP. Enkele basiszaken waar ik rekening mee moest houden waren de gebruiksvriendelijkheid, het algemeen verbruik, de na-service maar zeker ook het ecologisch aspect. Ondanks de korte periode die ik had merkte ik al snel op dat Digi-Max met hun Sharp MFP’s qua prijs en servicegarantie er zeer goed uitkwamen. De snelle levering en goede service zorgde er tevens voor dat we weer snel in bedrijvigheid waren. De probleemloze integratie in het netwerk en in ons ERP pakket zorgen ervoor dat de keuze voor Sharp en Digi-Max nog steeds de beste keuze is.”

    Peter Vanalme, ICT & ERP Verantwoordelijke Topsfoods
  • In het notariaat is de betrouwbaarheid van onze kopieer-en printapparatuur essentieel. Digimax is hiervoor reeds geruime tijd onze partner. Dankzij de pro-actieve input zorgen zij ervoor dat de apparatuur voor al onze applicaties steeds beantwoordt aan de verwachtingen. Naast de hardware maken wij ook dagelijks gebruik van de door hun geïntegreerde scansoftware, waarmee wij rechtstreeks naar de programmatuur kunnen scannen. Digitaliseren is nu een koud kunstje. Bovendien ervaren we dat ook de “kleingebruiker” van één toestel bij Digimax kan rekenen op zeer kwalitatieve en snelle servicegaranties.

    Notaris Eric De Bie – Ekeren